BOSCH Csoport

669_bosch_csoport_banner_szuperallas_hu.jpg

8798_bosch_logo_szuperallas_hu2.pngBOSCH CSOPORT

1103 Budapest, Gyömrői út 120.
Telefon: +36 1 866 6300
E-mail: hr_budapest@hu.bosch.com
www.bosch.hu

Tények és adatok

Jegyzett tőke: 623 370 000 Ft
Alkalmazottak száma: 700 fő
Árbevétel:
17 492 593 000 Ft (2008)
12 317 650 000 Ft (2009)
14 498 672 000 Ft (2010)


A BOSCH CSOPORT Magyarországon

A Bosch csoport Magyarországon - Tradíciónk a múlt, innovációnk a jövő
A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások vezető nemzetközi szállítója. A gépjármű- és ipari technológia, valamint a fogyasztási cikkek és az épülettechnika terén dolgozó mintegy 285 000 munkatárssal vállalatcsoportunk a 2010-es üzleti évben 47,3 milliárd eurós forgalmat ért el. A Bosch csoport magába foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereinket is beleszámítva körülbelül 150 országban vagyunk jelen. Ez az egész világra kiterjedő fejlesztési, gyártási és értékesítési hálózat a további növekedésünk alapfeltétele. 2010-ben 3,8 milliárd eurót költöttünk kutatásra és fejlesztésre, és világszerte mintegy 3800 szabadalmi kérelmet nyújtottunk be. Minden Bosch-termékkel és szolgáltatással úgy javítjuk az élet minőségét, hogy közben innovatív és hasznos megoldásokat kínálunk.

A Bosch csoport Magyarországon 1899 óta van jelen. Az elmúlt két évtizedben regionális kereskedelmi kft.-ből Magyarország egyik vezető külföldi ipari munkaadójává váltunk. Cégcsoportunk Magyarországon 11 leányvállalattal képviseli magát. Több budapesti telephely mellett Hatvanban, Miskolcon, Egerben, Kecskeméten, Pécelen és Szigetszentmiklóson vagyunk megtalálhatóak. Cégünk hazai beruházásai 2010-ben megközelítették a 21 milliárd forintot, a Bosch teljes hazai forgalma 401 milliárd forintra emelkedett. A stabil növekedés mellett az innovációt is kiemelten fontosnak tartjuk: 2010-ben kutatás-fejlesztésre 11 milliárd forintot fordítottunk, a K+F tevékenység pedig a jövőben is kiemelt területnek számít a cégcsoport életében. Magyarországon munkatársaink száma folyamatosan növekszik.

Kiket keresünk?

Terveink megvalósításához folyamatosan várjuk azon friss diplomás, illetve több éves szakmai tapasztalattal rendelkező szakembereket, akik felsőfokú műszaki, gazdasági végzettséggel, legalább társalgási szintű német- és/vagy angolnyelv-tudással, jó kommunikációs készséggel és problémamegoldó képességgel rendelkeznek.

Karrier a Bosch-nál

Évek óta kiemelten támogatjuk a magyarországi felsőoktatást és mérnökképzést: az elmúlt öt évben több száz millió forintot fektettünk be a kiugró tehetségű, több nyelvet beszélő fiatal mérnökök képzésébe. Az anyagi támogatás mellett számos pályázati lehetőségre, gyakornoki programra, ösztöndíjra, szakdolgozati konzultációra, illetve TDK és PhD konzultációra is lehetőséget biztosítunk. 2011-ben a magyarországi Bosch a legnépszerűbb vállalat a diploma előtt álló műszaki egyetemisták körében.

Miért a Bosch-t válaszd

Miért a Bosch-t válaszd?
  • Személyre szabott fejlesztési tervek; változatos és hasznos tréningek
  • Széles körű szakmai fejlődési lehetőségek
  • Hosszú távú karrierlehetőség, stabil munkahely
  • Változatos munkalehetőségek az adott telephelyen és a cégcsoporton belül egyaránt
  • Rendszeres tapasztalatcsere a külföldi telephelyek kollégáival
  • További idegennyelv-tanulási lehetőség
  • Versenyképes jövedelem, attraktív juttatások
  • Fiatalos, lendületes csapat - kellemes munkahelyi légkör
  • Munka-magánélet egyensúlya és egészséges életmód
  • Csúcstechnológia és modern munkakörülmények

Munkatársaink számára biztosítjuk az ideális munkafeltételeket és támogatjuk őket karriercéljuk elérésében, hiszen vállalatunk sikere munkatársaink teljesítőképességén, elkötelezettségén és szakképzettségén alapul. Ha kíváncsi vagy vállalatunknál dolgozó munkatársaink sikertörténeteire, olvasd el őket a www.bosch.hu oldalon.

Elismerések

8548_karrier_bosch_logo_szuperallas_hu.jpg
A magyarországi Bosch a legnépszerűbb vállalat a diploma előtt álló műszaki egyetemisták körében - az AIESEC Magyarország és az Aon Hewitt humánerőforrás tanácsadó által az ország 25 intézményében, 8 ezer diplomázóval végzett felmérés szerint.