EGIS Gyógyszergyár Nyrt.

7244_egis_logo_szuperallas_hu.jpgEGIS Gyógyszergyár Nyrt.

1106 Budapest, Keresztúri u. 30-38.
Telefon: +36 1 803 5555
E-mail: hr@egis.hu
www.egis.hu
9274_EGIS_Gyogyszergyar_szuperallas_hu.jpg

Tények és adatok

Jegyzett tőke: 7 785 715 000 Ft
Alkalmazottak száma: 2700 fő
Árbevétel:
96 860 000 000 Ft (2008)
107 591 000 000 Ft (2009)
115 006 000 000 Ft (2010)
126 446 000 000 Ft (2011)

Kik vagyunk?

9171_egis_rolunk_szuperallas_hu.png

E számok mögött természetesen munkatársaink állnak. Magyarországi telephelyeinken - Budapesten és Körmenden - jelenleg kb. 2600-an, külföldi képviseleteinken 437-en dolgozunk a vállalat sikereiért. Legtöbb munkatársunk a termelés területén tevékenykedik, őket követik a kereskedelem, a kutatás, minőségbiztosítás és a szolgáltatási területeken dolgozók. Kollegáink 45%-a rendelkezik felsőfokú végzettséggel.

Kiváló teljesítmény, tisztesség és jó hangulat - ezeknek a céloknak kívánunk megfelelni.

Amennyiben az Egis tevékenysége részletesebben is érdekli, akkor erről a kezdőoldalon olvashat.


Kiket keresünk, és milyen területre?

555_egis_plakat_kiket_keresunk_szuperallas_hu.pngAz elérhető legjobb minőségű termékek előállításához a legjobb munkatársakra van szükségünk.


Ehhez nemcsak a megfelelő képzettség, hanem az elkötelezettség és a szakmai kiválóság is elengedhetetlen, melyek lehetővé teszik, hogy az Egis stratégiai céljait Önnel együtt valósítsuk meg.


Ha az Ön számára is fontos az innováció és a minőség, melyet felelősségteljes munkával, folyamatosan fejlődő környezetben képzel el, ha Ön a javaslataival és tetteivel szívesen járul hozzá a folyamatok optimalizálásához, az átgondolt változások megvalósításához, ha Ön csapatjátékos és tudását szívesen megosztja munkatársaival, akkor az Egis számít Önre és Ön is számíthat az Egis-re: munkatársainknak a vállalat kihívást jelentő feladatokat, szakmai fejlődést, összetartó közösséget, versenyképes javadalmazási és juttatási csomagot, valamint rendszeres képzési, továbbfejlődési lehetőséget biztosít.

Mit ajánlunk?

Büszkén valljuk, hogy szeretünk az Egis-ben dolgozni. Munkatársaink hűségesek, lojálisak a céghez.

Napjaink jelentős részét a munkával töltjük, ezért különösen fontos, hogy a munkahelyünkön inspiráló, jó légkörben végezzük feladatainkat.

Meggyőződésünk, hogy kiemelkedő teljesítményre csak a megfelelő anyagi háttérrel rendelkező, minőségi életet élő munkatársak képesek. Ezért az Egis Gyógyszergyár Nyrt. versenyképes jövedelmet, átfogó jóléti juttatásokat biztosít és hosszú távú perspektívát kínál munkavállalói számára.

A többi nagyvállalathoz hasonlóan mi is figyelmet fordítunk arra, hogy dolgozóink perspektívát is lássanak a cégünkben, ezért biztosítjuk számukra a karrier és a tanulás, a fejlődés lehetőségét. Sokrétű továbbképzési rendszerünk elemei a közkedvelt idegen nyelvi tanfolyamok, a szakmai továbbképzések, a készségfejlesztő tréningek, valamint a posztgraduális egyetemi és főiskolai oktatás támogatása.

Juttatási csomagunk az alapbéren felül az alábbiakat tartalmazza:

 • 13. havi fizetés,
 • változatos elemekből álló Cafeteria (pl. üdülési csekk, bérlet, étkezési jegy stb),
 • képzési lehetőségek,
 • orvosi szakrendelések és szűrések (üzemorvos, házi orvosi szolgálat, fogászat, bőrgyógyászat, nőgyógyászat, urológia),
 • vállalati üdülőkben történő pihenés,
 • kamatmentes lakáshitel,
 • vállalati bölcsőde és óvoda.

Kiválasztás

1578_egis_kivalasztas_szuperallas_hu.pngHa Ön szívesen dolgozna egy olyan munkahelyen, ahol kihívást jelentő, felelősségteljes feladatok várják és megismerheti a gyógyszeripar és a gyógyszergyártás minden szépségét, akkor az alábbi módokon jelentkezhet társaságunkhoz.
 • Közvetlenül jelentkezhet meghirdetett állásajánlatainkra, melyeket az Aktuális állásajánlataink menüpontban talál.
  Kérjük, hogy minden esetben fényképes, részletes szakmai önéletrajzzal, valamint kísérőlevéllel jelentkezzen, melyeket az Ön által megpályázni kívánt állásajánlatnál található HR munkatárs e-mail címére küldjön el.

 • Adatbankunkba is jelentkezhet.
  Főként gyógyszerész, vegyész, vegyészmérnök, biomérnök, orvosi diplomával valamint vegyésztechnikusi végzettséggel rendelkező pályázók jelentkezését várjuk.
  A hozzánk jelentkezők anyagát egy évig megőrizzük és értesítjük Önt, ha ez alatt az idő alatt végzettségének és gyakorlatának megfelelő pozíció válik szabaddá társaságunknál. A jelentkezéshez küldje el fényképes, részletes szakmai önéletrajzát és kísérőlevelét a következő elérhetőségek valamelyikére:

  Címzett: Egis Gyógyszergyár Nyrt. - Humánerőforrás Igazgatóság
  Cím:1106 Budapest, Keresztúri út 30-38.
  Fax: +36 1 265 5828
  Email: hr@egis.hu

Mi történik a jelentkezést követően?

A kiválasztási folyamat átlagosan két hónapot vesz igénybe, de bizonyos pozícióknál ettől történhet eltérés a jelentkezők számától és a különböző pozíciók betöltéséhez szükséges követelményektől függően.

A hozzánk beérkezett jelentkezéseket a jelentkezési határidő lejárata után a Humánerőforrás Igazgatóság munkatársai és a szakterületek vezetői az adott munkakör betöltéséhez megszabott követelmények szerint értékelik. A megfelelőnek bizonyuló jelentkezőket személyes beszélgetésekre hívjuk. A kiválasztás során a pályázók részt vesznek egy HR-es, illetve egy szakmai interjún. Ezeket bizonyos pozíciók esetén személyiség-, képesség-, valamint szakmai tesztek egészítenek ki. Az egyes fordulók eredményeiről a legjobb jelölteket telefonon értesítjük, és hívjuk be a következő fordulóra. A legjobbnak bizonyuló jelentkezőkből választjuk ki jövendő munkatársainkat.

A kiválasztási folyamat utolsó lépéseként minden pályázót írásban értesítünk a döntésről.

Rólunk mondták - Munkatársaink az Egis-ről... 2012.

Munkatársaink az Egis-ről... 2012.
Munkatársaink az Egis-ről... 2011.
Munkatársaink az Egis-ről... 2010.


895_egis_rolunk_2012_szuperallas_hu.jpg„Én most vagyok a legjobb helyen, nem tudnék más vállalatnál többet tanulni."

Szabó Judit a Veszprémi Egyetemen végzett vegyészként, emellett a Pécsi Tudományegyetem Pollack Mihály Műszaki Főiskolai Karának minőségügyi szakmérnöki képzését is elvégezte.

Az Egist a kiváló szakmai háttér és a széles körű fejlődési lehetőségek miatt választotta, 2010 májusa óta dolgozik a vállalatnál GMP (Good Manufacturing Practice, azaz Jó Gyártási Gyakorlat) auditorként. A pozíció azért keltette fel Judit érdeklődését, mert amellett, hogy az Egisnél elismert szakemberektől tanulhat, nemcsak a gyógyszerhatóanyagok terén tehet szert szélesebb ismeretekre, hanem beleláthat a készítménygyártás és a csomagolás folyamataiba is.

A GMP-előírások részeként az Egisnek auditálnia kell beszállítóit, ezért Judit gyakran utazik külföldre. „Ezek az alkalmak kiváló kapcsolatteremtési lehetőséget jelentenek, megismerhetem a külföldi partnervállalatok kultúráját. Ezzel együtt egy külföldi auditon való részvétel hatalmas kihívás, hiszen a beszállítók ellenőrzése során az Egist képviselem, ami komoly felelősséget jelent."

Judit a beszállítói auditok mellett belső, azaz az Egisen belüli auditokat is tart, melyek révén a más területeken dolgozó munkatársakat is közelebbről megismerhette. További feladatai közé tartozik a hatósági inspekciók, illetve vevői auditok megszervezése. Munkájában elengedhetetlen az aktuális minőségirányítási irányelvek nyomon követése. „Folyamatosan képezni kell magunkat, szerencsére az Egis ebben támogatást nyújt. Én most vagyok a legjobb helyen, nem tudnék más vállalatnál többet tanulni."

Judit számára az Egis a közösségi élet terén is beváltotta a hozzá fűzött reményeket. Rendszeres résztvevője a fiatal munkatársak számára szervezett programoknak, emellett hetente jár teniszezni abba a sportparkba, amit a vállalat a munkavállalói számára tart fenn.

„Az Egisnél van lehetőségem más területen is kipróbálni magam."

Szainik Gábor a kolozsvári Babes-Bolyai Tudományegyetemen végzett vegyész szakon. Először egy kisebb gyógyszercégnél helyezkedett el, ahol megismerkedett a gyógyszergyártás alapjaival, ezzel egy időben a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem szakmérnöki képzését is elvégezte, minőségbiztosítás szakirányon.

Egy nagy gyógyszergyár kutatás-fejlesztési részlegénél folytatta karrierjét, ahol analitikai módszerek fejlesztésével foglalkozott. Gábor viszont szerette volna hasznosítani a BME-n megszerzett ismereteit, és kihívást látott a minőségbiztosítás területén, ezért választotta az Egist. „A fejlesztés egy kisebb szegmens, a minőségbiztosítás ezzel szemben sokkal komplexebb, rálát a szolgáltató rendszerekre, az üzemekre, a gyártási folyamatokra."

Gábor az Egisnél először a csomagolóüzem minőségbiztosításával foglalkozott, később viszont a tablettaüzemben is kipróbálhatta magát. Gábor szerint az, hogy az Egisben van perspektíva a váltásra, motiválja a munkavállalót az újabb tapasztalatok megszerzésére, és kedvező a munkáltatónak is, hiszen olyan szakemberre tehet szert, aki több területen is jártas. „Mindemellett úgy gondolom, hogy bármely területen dolgozzon is az ember, a jó munkakapcsolatok kiépítése felbecsülhetetlen."

„Aktívan részt vehetek egy nagyvállalat megújult minőségirányítási rendszerének, folyamatainak kialakításában."

Benedek Orsolya a Műszaki Egyetemen végzett vegyészmérnöki karon. Minőségirányítási vezetőként dolgozott egy kisebb vegyipari cégnél, amikor megkereste egy fejvadász cég, mert tapasztalt munkatársakat kerestek az Egis részére.

Bár az Egisnél nem vezető pozícióban dolgozik, kihívást jelentett számára beletanulnia egy nagyvállalat minőségirányításába. „A korábbi munkahelyemen gyakorlatilag egy személyben feleltem a minőségbiztosításért. Bár az Egisnél most ennek egy kisebb szeletével foglalkozom, aktívan részt vehetek egy nagyvállalat megújult minőségirányítási rendszerének, folyamatainak kialakításában."

Orsi feladatai közé tartozik, hogy előzetesen elbírálja a vállalat működéséhez kapcsolódó folyamatok változtatására irányuló igényeket, majd beterjessze ezeket egy erről döntő bizottság elé. Orsi szerint munkájában nagy előnyt jelent, hogy korábbi pozíciójában a teljes minőségirányítási rendszert átlátta. Úgy véli, a minőségirányítás területén azok a legkeresettebbek, akik már néhány évet eltöltöttek más cégeknél, beleláttak a gyártási folyamatokba, gyakorlatot szereztek a minőségellenőrzésben.

Nemcsak a kiváló szakmai háttér és a fejlődési lehetőségek, hanem a jó csapat és a munkakörülmények miatt is ajánlja az Egist. „A munkatársaknak nyújtott vállalati szolgáltatások közül külön örülök a sportegyesületeknek. A túrakerékpáros szakosztály tagjaként rendszeresen járok biciklitúrákra."Aktuális állásajánlatok

Amennyiben a kiírt állásajánlatok között most nem talál megfelelőt, akkor is érdemes jelentkezését eljuttatni hozzánk, így a beállított érdeklődési területének megfelelő álláslehetőség esetén automatikusan tájékoztatjuk.

Pozíció megnevezése Munkavégzés helye Munkaszerződés típusa Napi munkaidő
Analitikus Egis Körmendi Gyáregység, 9900 Körmend, Mátyás király utca 65. Határozatlan idejű Teljes munkaidő
Diákmunka fejlesztési labratóriumban Egis Központ, 1106 Budapest, Keresztúri út 30-38. Határozatlan idejű Részmunkaidő
Diákmunka számvitel területen Egis Központ, 1106 Budapest, Keresztúri út 30-38. Határozatlan idejű Részmunkaidő
Fejlesztő analitikus Egis Bökényföldi úti telephely, 1165 Budapest, Bökényföldi út 116-120. Határozatlan idejű Teljes munkaidő
GMP minőségbiztosító Egis Bökényföldi úti telephely, 1165 Budapest, Bökényföldi út 116-120. Határozott idejű Teljes munkaidő
Junior kontroller Egis Központ, 1106 Budapest, Keresztúri út 30-38. Határozott idejű (1 év) Teljes munkaidő
Kontroller Egis Körmendi Gyáregység, 9900 Körmend, Mátyás király utca 65. Határozatlan idejű Teljes munkaidő
Kontrolling diákmunka Egis Kereskedelmi központ, 1134 Budapest, Lehel utca 13-15. Határozott idejű Részmunkaidő
Licenc, import termék minőségbiztosító Egis Bökényföldi úti telephely, 1165 Budapest, Bökényföldi út 116-120. Határozatlan idejű Teljes munkaidő
Marketinges diákmunka Egis Kereskedelmi központ, 1134 Budapest, Lehel utca 13-15. Határozott idejű Részmunkaidő
Minőségellenőrzési műszerfelelős Egis Bökényföldi úti telephely, 1165 Budapest, Bökényföldi út 116-120. Határozatlan idejű Teljes munkaidő
Minőségellenőrző analitikus Egis Körmendi Gyáregység, 9900 Körmend, Mátyás király utca 65. Határozatlan idejű Teljes munkaidő
Műszaki beszerző - szolgáltatások kategóriában Egis Központ, 1106 Budapest, Keresztúri út 30-38. Határozatlan idejű Teljes munkaidő
Orvoslátogató Budapest, Szécsény, Salgótarján, Pásztó, Hatvan Határozatlan idejű Teljes munkaidő
Orvoslátogató Sellye, Barcs, Pécs Határozatlan idejű Teljes munkaidő
Orvoslátogató CNS területen Körmend, Nagykanizsa, Szombathely, Keszthely Határozatlan idejű Teljes munkaidő
Orvoslátogató onkológiai területen Mohács, Siófok, Kaposvár, Székesfehérvár, Szombathely Határozatlan idejű Teljes munkaidő
Regulatory projekt menedzser Egis Központ, 1106 Budapest, Keresztúri út 30-38. Határozott idejű Teljes munkaidő
Technológia fejlesztő vegyész Egis Központ, 1106 Budapest, Keresztúri út 30-38. Határozatlan idejű Teljes munkaidő
Villanyszerelő Egis Központ, 1106 Budapest, Keresztúri út 30-38. Határozatlan idejű Teljes munkaidő