Raiffeisen Bank Zrt.

5773_Raiffeisen_karrier_oldalak_fejlec_szlogennel_szuperallas_hu1.png

5249_raiffeisen_logo_szuperallas_hu.png


Raiffeisen Bank Zrt.

1054 Budapest, Akadémia u. 6.
Raiffeisen Direkt 24 órás komplex telefonos ügyfélszolgálat:
06-40-48-48-48
E-mail:
www.raiffeisen.hu

Tények és adatok

Alapítás éve: 1986
Jegyzett tőke:
165 023 000 000 Ft
Alkalmazottak száma: 3000 fő


Kik vagyunk?

6733_raiffeisen_logo_rolunk_szuperallas_hu.jpgA magyar bankszektor meghatározó szereplőjeként megbecsült munkatársakkal magas színvonalon szolgáljuk ki ügyfeleinket.

A magyar Raiffeisen Bank a bécsi központú Raiffeisen International Bank-Holding AG leányvállalata. Az 1986 decemberében alapított pénzintézet a hazai pénzügyi szféra jelentős, univerzális pénzügyi szolgáltatásokat nyújtó szereplője.

Eredményeit a 122 bankfiókban és a központi egységekben dolgozó 2.700 magasan képzett munkatársával, folyamatos hatékonyságjavítással, innovatív termékek bevezetésével éri el, mindvégig szem előtt tartva az ügyfelek magas színvonalú kiszolgálását. A Raiffeisen Bank leányvállalatain keresztül lízing-, és befektetési szolgáltatásokat is kínál.

Munkahelyi jövőképünk

Egy olyan Raiffeisen Bankot látunk magunk előtt, ahol ügyfeleink példaértékű ügyfélkiszolgálásban részesülnek teljesítményorientált, felhatalmazott, megbecsült és elkötelezett munkatársaink összeszokott csapatától.
Azon dolgozunk, hogy a bank egy olyan kedvelt, izgalmas, a szakmai és személyes fejlődés lehetőségét biztosító munkahely legyen, amelyre büszkék vagyunk, és amely életre szóló karrierélményt nyújt mindannyiunk számára.

Miért érdemes hozzánk csatlakozni?

"Tartalmas, változatos, kihívást jelentő munkafeladatok" - munkatársaink többsége kedveli napi feladatait, és megtalálja bennük az önmegvalósítás és a fejlődés lehetőségét.

"Lehetőség az ügyfelek elégedetté tételére" - üzleti stratégiánk alapja kimagasló ügyfélélmény nyújtása külső és belső ügyfeleink számára, aminek az örömét sokan élik meg rendszeresen a Bankban betöltött szerepükben.

"Jó csapat, nyitott és összetartó kollégák" - egymást elfogadva és támogatva, igazi közösségként dolgozunk együtt. Az összetartozás érzését közösségépítő események (bulik, sportversenyek, stb.) is erősítik.

"Támogató, a teljesítményt, erőfeszítéseket és hozzáértést elismerő vezetők" - kiemelt fontosságú számunkra, hogy olyan vezetőink legyenek, akik nagy figyelmet fordítanak a célok és elvárások egyértelmű meghatározására, a rendszeres visszajelzésre, és az eredmények, erőfeszítések elismerésére.

"Szakmai és személyes fejlődés lehetősége" - munkatársaink a jelenlegi munkakörükkel és karrier-elképzeléseikkel összhangban a képzés-fejlesztési lehetőségek széles palettájáról választhatnak, legyen szó szakmai tanfolyamokról, készségfejlesztő tréningekről, e-learning tananyagokról vagy a munka közbeni tanulás változatos formáiról.

Bővebb információ a Raiffeisen bankcsoportról.


Szakmai tapasztalattal rendelkezőknek

Mit kínálunk több éves munkatapasztalattal rendelkezők részére?

A hagyományos pénzügyi értékesítési, értékesítés-támogatói, termékfejlesztői, kockázatelemzési, követeléskezelési stb. szakterületeken túl, várjuk azokat az informatikai munkatársakat, akik szakértelmüket a pénzügyi szektorban kívánják kamatoztatni.

Kattintson, hogy megtudja, mit kínálunk a szakmai tapasztalattal rendelkező pályázóknak.

Pályakezdőknek

Szakmai utánpótlás program, gyakorlati lehetőségek pályakezdőknek.

Pályakezdő vagy, és kihívásokra, lehetőségekre vágysz?

Szeretnéd elkezdeni a karriered építését?

Nyitott vagy egy nemzetközi szervezet átfogó megismerésére?

Ha a fentiekre IGEN a válaszod, köztünk a helyed!

A Raiffeisen Bank 2010-ben bekerült a tehetséges pályakezdőket, fiatal diplomásokat leginkább támogató legjobb 30 vállalat közé (Karrier Start Top 30).

Szakmai utánpótlás programunkról bővebben itt olvashatsz!

Gyakorlati lehetőségek

Szakmai gyakorlati lehetőség a felsőoktatában tanulók részére.

Téged várunk, ha:

  • végzős egyetemistaként / főiskolai hallgatóként gyakorlati helyet keresel,
  • érdekelnek a pénzügyek, a gazdasági élet és a bankszektor,
  • szeretnéd megismerni egy fiatalos és dinamikus szervezet működését,
  • szívesen sajátítasz el új ismereteket,
  • önállóan és felelősségteljesen viszonyulsz a rád bízott feladatokhoz,
  • igazi csapatjátékosként veszed ki részedet a napi munkából és a sikerekből!

A Raiffeisen Bank lehetőséget biztosít azon felsőoktatásban tanulók számára, akik az iskola által előírt kötelező szakmai gyakorlatukat szeretnék nálunk tölteni. Továbbá azon hallgatók jelentkezését is szeretettel várjuk, akik iskola mellett szívesen kipróbálnák magukat a gyakorlati életben is.

Nyitott pozícióink korlátozottak.

Hogyan jelentkezhetsz a Raiffeisen Bankhoz?

Kiválasztási és beilleszkedési folyamat

Hogyan válhatsz a Raiffeisen Bank munkatársi csapatának értékes tagjává?

Kiket keresünk?

A Raiffeisen Bank sikerének egyik legfőbb eleme az ügyfélközpontú, sikerorientált, személyes céljaiért tenni is hajlandó, csapatmunkában eredményes, a bankszakma iránt elhivatott munkatársak csapata. Aktuálisan nyitott pozícióinkra folyamatosan keresünk ilyen tulajdonságokkal bíró munkatársakat.

Az újonnan csatlakozók (valamint a más munkakörbe lépők) kiválasztása többlépcsős, a tudás, tapasztalat, készségek és attitűdök felmérésére fókuszáló, az egyenlő bánásmód alapelveit messzemenőkig szem előtt tartó folyamat eredményeképpen történik.

A megüresedő vagy új pozíciók betöltésekor kiegyensúlyozott gyakorlatot folytatunk a belső, illetve külső jelölttel történő betöltés tekintetében - jellemzően e munkakörök kb. 50%-ára a Raiffeisen Bankban dolgozók, míg másik felére új belépő munkatársak kerülnek kiválasztásra.

A kiválasztás lépései a Raiffeisen Bankban....

Karriermenedzsment

Fejlesztjük és motiváljuk a legtehetségesebb munkatársainkat

Tudatos és támogatott karriermenedzsment

Tudjuk, hogy a kimagasló munkatársi motiváció és elkötelezettség egyik legmarkánsabb összetevője, hogy a nálunk dolgozók mennyire látnak maguk számára perspektívát a Bankon belül, mennyire tudják megvalósítani karrier-elképzeléseiket - legyen szó előrelépésről, más szerepbe kerülésről vagy a meglévő munkakörben végzett feladatok változásáról -, illetve mennyire érzik azt, hogy fejlődni tudnak szakmailag és személyes készségeikben.

Legtehetségesebb munkatársaink fejlesztésének és motiválásának megoldásai.

9118_Raiffeisen_karrier_oldalak_lablec_szlogennel_szuperallas_hu1.jpg