Unilever Magyarország Kft.

1095_unilever_magyarorszag_fejlec_szuperallas_hu.jpgUnilever Magyarország Kft.,

1138 Budapest, Váci út 182.
Telefon: +36 1 465 9300
Fax: +36 1 350 02100
E-mail: hr@unilever.hu
www.unilever.hu

Tények és adatok

Jegyzett tőke: 12 147 470 000 Ft
Alkalmazottak száma: 1000 fő
Árbevétel:
74 428 350 000 Ft (2009)
78 753 610 000 Ft (2010)
80 166 740 000 Ft (2011)


NÉHÁNY TÉNY AZ UNILEVERRŐL

8892_unilever_magyarorszag_logo_szuperallas_hu.jpgA vállalat 100 országban mintegy 160 ezer embert foglalkoztat. Az élelmiszerek, tisztítószerek és kozmetikumok között termékeink és márkáink élvezik a fogyasztók bizalmát mindenhol a világon. Tizenharmadik egymást követő alkalommal 2011-ben is az Unilever nyerte el a legjobb helyezést az Élelmiszer Gyártók kategóriájában a Dow Jones Fenntarthatósági Indexén.


A 120 éve működő Unilever magyarországi leányvállalata 1991-ben jött létre. Az Unilever Magyarországon három gyárral rendelkezik: a Nyírbátori Háztartás-vegyipari és Kozmetikai Gyárral, a Veszprémi Jégkrémgyárral és a Röszkei Élelmiszergyárral. A három gyárunkban és a budapesti központunkban kb. 970 főt foglalkoztatunk.

Magyarországon az Unilever három termékkategóriában van jelen és több mint 20 márka termékeit forgalmazza. Az Unilever a világ egyik legnagyobb FMCG vállalataként számos termékcsoportjával olyan globális hátteret teremt, mely biztonságot és stabilitást nyújt magyarországi és a régióban dolgozó munkavállalóinak. Többet szeretne tudni? Látogasson el honlapunkra!

MILYEN JELENTKEZŐKET VÁRUNK?

MUNKAVÁLLALÓINK A LEGNAGYOBB ÉRTÉKÜNK


8377_unilever_magyarorszag_szuperallas_hu.jpgCélunk olyan munkakörnyezetet teremteni, ahol minden munkatársunk kibontakoztathatja a benne rejlő lehetőségeket, ezért odafigyelünk rá, hogy minden dolgozónk fejleszthesse a képességeit és készségeit. Az Unilever egyike a világ legsokszínűbb szervezeteinek, bizalommal és tisztelettel fordulunk minden meglévő és potenciális alkamazottunk felé.

Budapesti központunkba elsősorban marketing, kereskedelmi, logisztikai és pénzügyi terület iránt érdeklődő jelentkezőket, gyárainkba gépész-, villamos-, élelmiszermérnöki végzettséggel rendelkező munkatársakat keresünk.

Vállalatunkban mindennapos kapcsolatot tartunk külföldi kollégáinkkal, ezért fontos, hogy a jelentkezőink magabiztosan használják az angolt és más idegen nyelveket.


További információért forduljon hozzánk bizalommal, illetve keresse fel a weboldalunkat!

MIT NYÚJTUNK A KOLLÉGÁKNAK?

6937_unilever_magyarorszag_szuperallas_hu_3_kep_2.png

Karrier - Az Unilevernél az előrehaladás alapja az elért eredmény és a kollégákban rejlő tehetség. Összetett tevékenységünk és számos termékcsoportunk rengeteg karrierlehetőséget rejt magában, így kollégáink hosszútávra tervezhetik a karrierjüket. A karrierpálya nálunk rugalmasan alakítható, a munkavállalón múlik, meddig jut el, de az előrelépésért elvárjuk a kiváló teljesítményt. Az előrehaladást nálunk nem korlátozzák országhatárok vagy termékkörök. Azok a kollégák, akik a helyi pozíciókban kimagasló eredményeket érnek el, később regionális projektekben vehetnek részt, melyeket külföldi megbízatások követhetnek. Minden dolgozónkat arra ösztönözzük, hogy éljenek a lehetőségekkel és vegyék kezükbe pályafutásuk alakítását.

Juttatások - Unilever piacképes javadalmazási csomagját úgy állítottunk össze, hogy elemei megkönnyítsék a dolgozóink mindennapjait. Az éves bónusz mértékét minden esetben a személyes és az üzleti teljesítmény határozza meg. Fontos számunkra, hogy minden dolgozónk megfelelő munka-magánélet egyensúlyt tartson fenn, ezért rugalmas munkaidőt biztosítunk. A havi jövedelem mellett testreszabható Cafeteria rendszer is rendelkezésre áll. Dolgozói Boltunkban kedvezményes áron kínáljuk az összes termékünket, saját fitneszteremmel és fitnesz bérlettel, irodai masszázzsal és kerékpár-kölcsönzési lehetőséggel segítjük a dolgozók egészségének megőrzését. Emellett önkéntes nyugdípénztári hozzájárulást, élet- és balesetbiztosítást kínálunk a kollégáinknak.

Munkakörnyezet, kultúra - Lépést tartunk gazdasági környezetünk állandó változásával, ezért munkatempónk lendületes és folyamatosan új kihívásokkal és lehetőségekkeltalálkozunk. Három gyárunkban és a központi irodában is arra törekszünk, hogy folyamatosan csökkentsük környezetterhelésünket. Számunkra fontos munkavállalóink jóléte és egészsége, ezért olyan lehetőségeket biztosítunk számukra, mint a rendszeres egészségügyi szűrések, a vállalat épületében lévő edzőterem vagy étterem. Az irodánk átalakítása során arra is ügyeltünk, hogy létrehozzunk olyan tereket, ahol a munkavállalóink munkaidőben is megpihenhetnek. A munkaasztalok és székek kialakítása megfelel az ergonómiai irányelveknek.

MIT NYÚJTUNK A HALLGATÓKNAK?


9801_unilever_magyarorszag_szuperallas_hu_3_kep_4.png

Gyakornokok fogadása - Minden évben 15-20 hallgatónak adunk lehetőséget, hogy nálunk végezze szakmai gyakorlatát vagy készítse el a szakdolgozatát. A gyakornoki idő nálunk 3-12 hónapig terjedhet. Gyakornokainkat lehetőség szerint bevonjuk minden projektbe és feladatba, amelyhez alkalmasnak ítéljük. A legtehetségesebb hallgatóinkat tovább irányítjuk a Leendő Vezetők Programunkba, miután lediplomáztak.

Leendő Vezetők Programja - Tehetséges friss diplomások menedzserekké válásánaktámogatására terveztük ezt a programot. Ezekben a munkakörökben többet tapasztalhatsz 2-3 év alatt, mint ahogy azelőtt valaha is gondoltad volna. A program magában foglalja több munkakör rotációját, arra fókuszálva, hogy felépítsük a vezetői készségeidet és felgyorsítsuk a fejlődésedet. Igazi pozíciók, igazi felelősséggel, amelyek fantasztikus betekintést engednek a szervezetbe. Folyamatosan fejlesztjük és teszteljük készségeidet, és lehetőséget adunk rá, hogy közvetlenül hozzájárulj az üzlet sikereihez.

MIT MONDANAK RÓLUNK A KOLLÉGÁK?

"Évek alatt, amit az Unilevernél töltöttem, megtanultam nyugodt és higgadt maradni még a legnehezebb helyzetekben is (kemény ügyfelekkel, üzleti problémák esetén, stb.) Azt hiszem, ez a csapattagoknak is segít gyorsabban és könnyebben túljutni a problémákon."

"Szeretem látni, hogy a csapatom és az én erőfeszítéseim eredményeként sikerül elérni a céljainkat. Az unileveres karrierem során nagyon sok alkalom volt az ünneplésre. A siker ezen pillanatai inspirálnak, hogy megpróbáljak minél jobb és jobb lenni minden nap!"

"Büszke vagyok arra, hogy egy olyan nagy piaci tapasztalattal rendelkező vállalatnál dolgozhatok, mint az Unilever, mert a folyamatos termék innovációknak köszönhetően úgy tudja kielégíteni az állandóan változó fogyasztói igényeket, hogy közben még a környezettudatosságra is nagy figyelmet fordít."