Mercedes-Benz Manufacturing Kft.

2218_Mercedes_Benz_Manufacturing_szuperallas_banner3.jpg

3715_logo.pngMercedes-Benz Manufacturing Kft.,

6000 Kecskemét, Mercedes út 1.
Telefon: +36 76 301 022
E-mail:
www.mercedes-benz.hu
9621_Mercedes_Benz_Manufacturing_szuperallas_kep.jpg

Tények és adatok

Jegyzett tőke: 2 000 300 EUR
Alkalmazottak száma: 3150 fő
Árbevétel:
10 638 650 000 Ft (2009)
10 783 720 000 Ft (2010)
38 244 100 000 Ft (2011)


Cégünkről

A kecskeméti gyár a rastatti üzemmel közösen együttműködve gyártja a Mercedes-Benz új kompakt-autó generációjának modelljeit. A közös gyártás lehetőséget ad a két üzem gyártókapacitás-kihasználtságának rugalmas és optimális irányítására. A kecskeméti gyárat kevesebb, mint 4 évvel a 2008. nyarán történt helyszínválasztást követően hivatalosan 2012. márciusában adták át, és azóta a legmodernebb és környezetbarát technológia segítségével gyártja a B-osztályt, 2013 januárjától pedig a CLA-osztályt.

A munkatársak létszáma 2012 decemberében több mint 3000-re emelkedett. A gyár nem csak a munkatársak szakképzettségének köszönhetően lett a legvonzóbb munkáltató a környéken, hanem annak az úttörő kezdeményezésnek is, hogy a vállalat, - magyar partnerekkel közösen -, német mintára meghonosította a duális szakképzést és a duális főiskolai képzést. A duális szakképzés keretein belül most már több mint 65 tanulót képez a cég a duális szakképzés keretein belül, és tavaly ősszel 11-en kezdték meg a duális főiskolai tanulmányaikat a Kecskeméti Főiskola GAMF Karán.

A 2012-es év több szempontból is sikeres volt a vállalat számára: a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. elnyerte a Figyelő TOP 200 díjátadó gálán az „Az év munkahelyteremtője" címet.

A kecskeméti régió hosszú távú erősödése és a magyar járműipar központjaként történő megszilárdulása volt a célja azon stratégiai partnerségi megállapodásnak, amelyet a Daimler AG 2012. novemberében a Magyar Kormánnyal írt alá.

A kecskeméti gyár a Mercedes-Benz B-osztály gyártásához 17 Magyarországon gyártó alkatrész beszállítóval állt kapcsolatban. A CLA modell gyártásának elindulásával jelenleg a vállalat 25 hazai beszállítóval dolgozik együtt.

Általános elvárásaink

Változatos, szakmai kihívásokkal teli feladatokat kínálunk a vállalat különböző területein. Ahhoz, hogy a megszokott Mercedes-Benz minőséget garantálni tudjuk, a legjobb szakemberekre van szükségünk.

Az alábbiakban általános elvárásokat olvashat. Az elvárások szakterületenként eltérhetnek ill. speciális szakmai és nem szakmai elvárásokkal bővülhetnek:

 • megfelelő szakképesítés és gyakorlati tapasztalat,
 • pályakezdők esetében megfelelő szakirányú végzettség,
 • pozíciótól függően németnyelv-tudás,
 • motiváltság, megbízhatóság,
 • folyamatos tanulásra, képzésre való hajlandóság és nyitottság,
 • csapatmunkára való képesség,
 • rugalmasság és terhelhetőség.

Legyen Ön is csapatunk tagja!

A jelentkezés módja

Ha online pályázati lapot szeretne kitölteni, kattintson ide: On-line pályázati lap
Hívja Karrier-Hotline telefonszámunkat, amennyiben jelentkezéssel ill. pályázattal kapcsolatos információra van szüksége: 06 80 20 50 87. Készséggel állunk rendelkezésére!
Örömmel fogadjuk jelentkezését a következő postacímen is: 6001 Kecskemét, Pf.350.A borítékon szerepeljen: "Önéletrajz - pályázati anyag".

A postai úton történő jelentkezéshez szükséges dokumentumok:

 • magyar nyelvű önéletrajz vagy Pályázati lapunk kitöltése,
 • idegen nyelven megírt önéletrajz (német vagy angol),
 • bizonyítványai másolata
 • ideális esetben kétnyelvű motivációs levél.

Mozgáskorlátozottak és megváltozott munkaképességűek jelentkezését is várjuk.

Amit kínálunk

Több mint százéves múltra visszatekintő, világszerte ismert és elismert vállalatként hosszútávú, stabil munkahelyet biztosítunk munkavállalóinknak. A minőség nemcsak az általunk gyártott autók esetében játszik kiemelt szerepet, hanem munkahelyi környezetünkben is.

Zöldmezős beruházásként izgalmas, új, szakmai kihívást jelentő feladatokat kínálunk az ország egyik legmodernebb gyárában.

Nagy hangsúlyt fektetünk munkatársaink folyamatos képzésére és továbbképzésére, hiszen a legmagasabb szakmai színvonalon és minőségben gyártjuk termékeinket.


Juttatási csomagunk:

 • alapbér + bónusz-kifizetés,
 • béren kívüli juttatások,
 • éves juttatás