Valeo Auto-Electric Magyarország Gépjárműalkatrész-Gyártó Kft.

4602_valeo_gyar_szuperallas_hu1.jpg

Valeo Auto-Electric Magyarország Gépjárműalkatrész-Gyártó Kft.
8200 Veszprém, Piramis utca 1.
Telefon: +36 88 540 540
E-mail:
www.valeo.hu

1260_valeo_logo_szuperallas_hu1.png

Tények és adatok

Jegyzett tőke: 11 798 EUR
Alkalmazottak száma: 900 fő
Árbevétel:
23 868 910 000 Ft (2007)
27 389 240 000 Ft (2008)
29 332 010 000 Ft (2009)
40 810 300 000 Ft (2010)
61 024 110 000 Ft (2011)

Folyamatosan törekszünk arra, hogy a legjobb és leginnovatívabb megoldásokat találjuk meg a munka minden területén. Kreativitás és csapatszellem, alkalmazkodás és kezdeményező- készség, felelősségvállalás és elkötelezettség - mindezek együtt formálnak belőlünk csapatot.

A Valeo csoport

A Valeo független ipari csoport, amelynek tevékenységi köre teljes egészében az autóiparra koncentrálódik. A csoport a gépjárművek legkülönbözőbb kategóriáihoz tervezi, gyártja és értékesíti termékeit (önálló termékek, részegységek és modulok), és mára az észak-amerikai, európai és ázsiai piacok domináns autógyártóinak partnereként a világ tíz legnagyobb autóipari beszállítójának egyikévé vált.
A vállalatcsoport decentralizált szervezete négy üzletágból és közel kétszáz önálló egységből (termelőüzemek, fejlesztési egységek és disztribúciós központok) tevődik össze, amelyek termékcsoportok, illetve -rendszerek szerint szerveződnek egységbe. A vállalat termékei teljes évre vonatkozó értékesítési bevételeinek közel hét százalékát fordítja évről évre kutatási és fejlesztési
célokra. Ennek köszönhetően az általa képviselt területek mindegyikén világ- vagy európai szintű piacvezető szerepet élvez.

A Valeo számára a munkatársak bevonása a csoport továbbfejlődésének igazi mozgatórugója. Huszonnyolc országban, közel hatvannyolcezer munkavállalónk egyéni kezdeményezőkészsége és felelősségtudata visz bennünket előre céljaink eléréséhez. A személyes készségek felismerése, a folyamatos képzés és a rendelkezésükre álló erőforrások maximális kiaknázására való felkészítés által a Valeo minden munkatársának személyre szabott szakmai és egyéni továbbfejlődési lehetőséget kínál.

Valeo Auto-Electric Magyarország Kft.

5255_Valeo_magyarorszag_szuperallas_hu.pngA Valeo Auto-Electric Magyarország Kft. 1998 óta gyártja Veszprémben számos vezető gépjárműgyártó partnere számára a személy-, haszon-, illetve különleges járművekhez a csúcsminőségű kapcsolók,
szenzorok és elektronikai vezérlőegységek széles skáláját.
Tevékenységi körünk bővülése során egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk a termékfejlesztésre és -tervezésre. A 2006 augusztusában átadott kutatás-fejlesztés központunkban jelenleg több mint 70 mérnök dolgozik, és a következő években további dinamikus növekedés várható. 2007 közepén kezdtük el az új termelési egység felépítését, amely elektronikai termékek egy teljesen új generációját
gyártja 2008 júniusától, egyedüliként a világon. Az elektronikai termékcsoport 2010-től tovább bővült a kameravezérlők gyártásával. 2012-ben folyamatosan növekedni fog a termékpalettánk és az új gyártósorok telepítéséhez szükséges termelési területünk is.


Valeo - Légy része a jövőnknek!


Aktuális állásajánlatok

Juttatások, javadalmazások

Juttatási csomagunk az alapbéren felül az alábbiakat tartalmazza:

 • cafeteria rendszer
 • teljesítményértékelési rendszer
 • vállalati buszjárat, munkábajárás támogatása
 • térítésmentes szállás, albérleti hozzájárulás
 • napi egyszeri ingyenes meleg étkezés
 • továbbképzési lehetőség
 • kedvezményes gumiabroncsvásárlási lehetőség
 • hónap dolgozója program
 • vállalati rendezvények
 • alkalmi ajándékok
 • javaslattételi rendszer
 • kedvezményes telefon flotta